Povestiri zen comentate de Osho

Povestiri zen comentate de Osho

Editura Ram
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Povestiri zen comentate de Osho

Aceste povestioare sunt adevarate "picturi" zen ale Maestrilor. Deschide cartea si paseste in gradina Maestrului. Mergi tacut, meditativ si atunci mesajul sau special iti poate fi transmis. Fiecare frunza este asa cum trebuie sa fie - perfecta. Pietrele si pamantul sunt perfecte si ele. Paseste printr-o gradina atent si tacut, ca si cum ai face-o pentru prima oara.

Cartea "Povestiri zen comentate de Osho" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bhagwan Shri Rajneesh si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Povestiri zen comentate de Osho prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povestiri zen comentate de Osho" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2003
ISBN: 978-973-98507-8-2
Pagini: 190
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Povestiri zen comentate de Osho

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povestiri zen comentate de Osho. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bhagwan Shri Rajneesh

Deocamdata in afara de "Povestiri zen comentate de Osho", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Bhagwan Shri Rajneesh.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter