Povestile Reginei Maria a Romaniei

Povestile Reginei Maria a Romaniei

Editura Curtea Veche
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: In afara colectiilor

Recenzie Povestile Reginei Maria a Romaniei

Cartea are un format deosebit, fotografii de colectie si incepe chiar cu o Poveste de Craciun.

Povestile vor incanta atat pe cei mari dar si pe copiii care le vor asculta, talentul de povestitor al Reginei Maria si imaginatia vie dand nastere unei adevarate comori  a literaturii romanesti.

Talentul de scriitor al Reginei Maria nu apare altcum decât firesc. Frumoasă, inteligentă, cu farmec şi temperament debordante, străbunica mea a adus literaturii române nu numai un avânt şi o încurajare părintească, dar şi condeiul unui nou scriitor regal. Toate cărţile ei sunt impetuoase, puternice, sensibile şi spontane, de la paginile de jurnal până la suavele poveşti pentru cei mici şi mari. - MARGARETA, PRINCIPESA MOŞTENITOARE

Chiar din copilărie eram înzestrată cu o vie imaginaţie, şi îmi plăcea să spun poveşti surorilor mele. Mai târziu, începui să spun poveşti copiilor mei. Atât de limpede vedeam tot ce povesteam, încât făceam pe ascultătorii mei să rătăcească împreună cu mine… - REGINA MARIA A ROMÂNIEI

Cartea "Povestile Reginei Maria a Romaniei" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maria Regina Romaniei si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Povestile Reginei Maria a Romaniei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povestile Reginei Maria a Romaniei" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-588-258-4
Pagini: 208
Format: 21,6 x 21,6 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Povestile Reginei Maria a Romaniei

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povestile Reginei Maria a Romaniei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria Regina Romaniei

Maria Regina Romaniei a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Povestea vietii mele. Set 3 volume : Editie 2011, Insemnari zilnice, volumul I, Insemnari zilnice, volumul III, Insemnari zilnice, volumul IV, Povestea vietii mele : Set 3 volume, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter