Povesti despre nebunia obisnuita

Povesti despre nebunia obisnuita

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789735768508;Nr. Pagini: 256;Aparitie: 29.11.2005

Recenzie Povesti despre nebunia obisnuita

Cineva m-a iîntrebat odată: Ce faci? Cum scrii, cum creezi? Nu scrii, i-am răspuns. Nu încerci să scrii. Este foarte important: să nu încerci, fie că e vorba de Cadillacuri, de creaţie sau de imortalitate. Aştepţi, şi, dacă nu se întâmplă nimic, mai aştepţi un pic. La fel şi cu gândacul de sus de pe tavan. Aştepţi până vine el spre tine. Când ajunge destul de aproape, îl prinzi, îi dai o palmă şi îl omori. Sau, dacă îţi place cum arată, faci din el un animal de casă. Aceasta ar fi esenţa lui Charles Bukowski: un scriitor controversat, revoltat împotriva tiparelor scriiturii, a convenţionalismului şi a modelelor, şi totuşi dornic să-şi comunice viziunea asupra unei realităţi ignorate de toţi cei de dinaintea sa. Elemente ale personalităţii sale egocentrice şi misogine se regăsesc în portretul poetului beţiv din poveşti despre nebunia obişnuită, obsedat de sex şi prins într-o relaţie conjugală deloc fericită.

Cartea "Povesti despre nebunia obisnuita " a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charles Bukowski si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Povesti despre nebunia obisnuita prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povesti despre nebunia obisnuita " este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Povesti despre nebunia obisnuita

Produse similare si recomandari

Cercul divin
Kelly Diamond
7.00 RON
Magie dezlantuita
Cat Weatherill
26.99 RON
Secretele Castelului
Gabriela Vilcu
19.00 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Ofiterul starii civile
Anthony Capella
36.99 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON
Caracatita si alte povestiri
Ian Fleming
19.99 RON
Apollyon (vol. 5 din seria Supravietuitorii)
Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins
26.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povesti despre nebunia obisnuita . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charles Bukowski

Charles Bukowski a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cea mai frumoasa femeie din oras si alte povestiri, De duzina, Factotum, Femei, Femei (Top 10), Hollywood, Pachet promotional Top 10+ (49-52), Posta, Sunca pe piine, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter