Povesti si legende din Europa : pentru clasele I - IV

Povesti si legende din Europa : pentru clasele I - IV

Editura Paralela45
15.00 13.50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 152; ISBN : 978-973-47-0886-4

Recenzie Povesti si legende din Europa : pentru clasele I - IV

O colectie de 22 de povesti din : Franta, Ungaria, Anglia, Germania, Austria, Italia, Grecia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Cehia, Elvetia, Spania, Islanda, Bulgaria, Polonia, Croatia, Letonia, Irlanda, Belgia, Estonia, Romania.

Cunoastem oare continentul pe care traim? Ce ne poate spune folclorul care circula in spatial European despre popoarele care locuiesc aici?

Legendele si povestile volumului de fata nu numai ca ne pot face cunoscute trasaturile stravechi ale popoarelor Europei, visele si credintele lor, traditiile si mentalitatile acestora, dar ne vor arata si cat de asemanatori suntem de fapt. Pentru micii cititori, ele sunt, in plus, tot atatea prilejuri de incantare, hrana pentru minte si imaginatie si, totodata, cel mai placut mod de a exersa cititul.

Astfel, fiecare basm este insotit de o scurta secventa Dupa lectura, care verifica prin cateva intrebari intelegerea celor lecturate.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Povesti si legende din Europa", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Povesti, Carti pentru copii / Legende si mituri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Povesti si legende din Europa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povesti si legende din Europa" este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Povesti si legende din Europa : pentru clasele I - IV

Produse similare si recomandari

Fetita cu chibrituri
Hans Christian Andersen
12.00 8.00 RON
O mie si una de nopti
Vladimir Hulpach
149.90 119.92 RON
Povestea vietii mele
Hans Christian Andersen
14.00 8.00 RON
Povestea vorbii
Anton Pann
19.99 12.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povesti si legende din Europa : pentru clasele I - IV. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter