Povesti, povestiri si amintiri

Povesti, povestiri si amintiri

Editura Inhuan
9,81 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Povesti, povestiri si amintiri

Cuprins:

I. Povesti

 • Soacra cu trei nurori
 • Capra cu trei iezi
 • Punguta cu doi bani
 • Danila Prepeleac
 • Povestea porcului
 • Povestea lui Stan Patitul
 • Povestea lui Harap-Alb
 • Fata babei si fata mosneagului
 • Ursul pacalit de vulpe
 • Inul si camesa
 • Povestea unui om lenes

II. Povestiri

 • Mos Ion Roata si Unirea
 • Mos Ion Roata si Voda Cuza
 • Cinci pani
 • Poveste (Prostia omeneasca)

III. Amintiri

Amintiri din copilarie

I. Descrierea satului Humulesti, Nica la Scolile din Humulesti si Brosteni

II. Portretul mamei, La cirese

"Când venea tata, noaptea, de la pădure din Dumesnicu, îngheţat de frig şi plin de promoroacă, noi îl speriam sărindu-i în spate pe întuneric. Şi el, cât era..." Continuare...

"în altă zi ne trezim că iar vine părintele la şcoală cu moş Fotea cojocarul satului, care ne aduce dar de şcoală nouă, un drăguţ de biciuşor de curele, împletit frumos; şi părintele..." Continuare...

Cartea "Povesti, povestiri si amintiri" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ion Creanga si a fost publicata de editura Inhuan. Se poate cumpara cartea Povesti, povestiri si amintiri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povesti, povestiri si amintiri" este de 9.81 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92900-4-0
Pagini: 238
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Povesti, povestiri si amintiri

Produse similare si recomandari

Trepanoia
Mitos Micleusanu
25.00 RON
Mitologii aminate
Adrian Suciu
24.00 RON
Sex, bani si alti demoni
Marie Vranceanu
27.25 RON
Portret de grup cu generatia 80 [poezia]
Mihai Vakulovski
19.95 RON
Eugen Barbu. Opere.Volumele I-II
Eugen Barbu
153.15 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povesti, povestiri si amintiri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Creanga

Ion Creanga a publicat inca 91 carti prezente in libraria noastra, Amintiri din copilarie, Amintiri din copilarie : Povestiri, Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri (BPT), Amintiri, povesti, povestiri. Editie de lux, Capra cu trei iezi : Material didactic pentru activitati de gradinita, Capra cu trei iezi, Capra cu trei iezi, Capra cu trei iezi, Fata babei si fata mosneagului, Pacala si ispravile lui, Povestea lui Harap Alb, Povestea lui Harap-Alb, Povestea povestilor (audiobook), Povesti, Povesti si povestiri, Povesti, amintiri, povestiri, Povesti, Povestiri, Amintiri, Punguţa cu doi bani, Punguta cu doi bani : Sa ne jucam pe calculator, Punguta cu doi bani, Punguta cu doi bani - citim si coloram, Ursul pacalit de vulpe, Ursul pacalit de vulpe : Sa ne jucam pe calculator, Ursul pacalit de vulpe, Povesti, Povestiri, Amintiri din Copilarie , Punguta cu doi bani, Amintiri din copilarie, Amintiri din copilarie, AMINTIRI DIN COPILARIE, Amintiri din copilarie, Amintiri din copilarie, Amintiri din copilarie - Povesti. Povestiri : Cartea de acasa vol. 1, Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri, Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri, Amintiri din copilarie. Povestiri : Editie 2012, Capra cu trei iezi , Capra cu trei iezi , Capra cu trei iezi + CD - vol. 6, CARTE DE POVESTI - VOL. I, CARTE DE POVESTI - VOL. II, CARTE DE POVESTI - VOL. IV, Cartea de Aur a povestilor, Cele mai frumoase povesti : Mari povestitori romani, Danila Prepeleac, Danila Prepeleac, Fata babei si fata mosneagului , Fata babei si fata mosneagului , Harap Alb, Harap-alb , Harap-alb , La cirese , La scaldat , La scaldat. Invat sa citesc!, Nazdravaniile lui Pacala, Opere volumele i-v, Poveşti. Povestiri. Amintiri, Poveşti. Povestiri. Amintiri, POVEŞTI, POVESTIRI, POVESTIRI DIDACTICE, Poveste, Povestea lui Stan Patitul, Povestea porcului, Povestea povestilor, Povestea unui om lenes, Povestea unui om lenes, Povesti si povestiri, Povesti, povestiri, Povesti, povestiri, amintiri, Povesti, povestiri. amintiri din copilarie, Povesti,Povestiri, Amintiri, Povesti. povestiri. amintiri, Povesti.Amintiri.Povestiri, editia a III - a, Punguta cu doi bani, Punguta cu doi bani , Punguta cu doi bani, Punguta cu doi bani, Punguta cu doi bani , Punguta cu doi bani, Punguta cu doi bani , Punguta cu doi bani si alte povesti, Punguta cu doi bani,capra cu trei iezi, Pupaza din tei , Pupaza din tei. Invat sa citesc!, Scufita rosie , Soacra cu 3 nurori, Soacra cu trei nurori si alte povesti, Ursul pacalit de vulpe, Ursul pacalit de vulpe , Ursul pacalit de vulpe , Ursul pacalit de vulpe , Ursul pacalit de vulpe, Ursul pacalit de vulpe (carte de colorat + poveste), dintre care primele 24 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter