Povestea vorbei

Povestea vorbei

Editura Lucman
5,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2003 Numar de pagini: 451

Recenzie Povestea vorbei

"O situatie speciala a existentei snoavei se afla in opera literara &quotCulegere de proverburi sau Povestea vorbii", de Anton Pann.
Proverbele culese sunt clasificate tematic: despre cusuri sau uraciuni, despre vorbire, despre minciuni si flecarii, despre naravuri rele etc. Autorul nu se multumeste doar cu consemnarea lor, ci versifica proverbele si zicatorile, legandu-le intre ele, incat, in dese cazuri ia nastere un mic poem satiric."
Ion Popa

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Povestea vorbei", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Carti pentru copii / Povestile Copilariei, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anton Pann si a fost publicata de editura Lucman. Se poate cumpara cartea Povestea vorbei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povestea vorbei" este de 5.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Povestea vorbei

Produse similare si recomandari

Poezii vol I
Mihai Eminescu
10.99 RON
Tanase Scatiu
Duiliu Zamfirescu
8.99 RON
Poezii/Versek
George Bacovia
11.00 RON
Mama lui Stefan cel Mare
Dimitrie Bolintineanu
6.00 RON
Lecturile Copilariei - clasa I
Lucica Buzenchi
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povestea vorbei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anton Pann

Anton Pann a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Fabule si istorioare , Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare, Nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Povestea vorbei, editia a III - a, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Povestea Vorbii, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Povestea vorbii : Cartea de acasa vol. 35, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Scrieri esentiale volumele i-v, Spitalul Amorului sau Cintatorul dorului, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter