Povestea unei supravietuitoare

Povestea unei supravietuitoare

Editura Amaltea
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: C&A - Motivational

Recenzie Povestea unei supravietuitoare

3 carti intr-una singura

Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi!

  • Cauzele violentei domestice
  • Experienta mea: primul testimonial din Romania pe tema violentei domestice
  • Legislatie si exemple reale
  • Ghid practic: unde gasesc ajutor?

Stop violentei! Informeaza-te!

Violenta domestica a capatat amploare in ultimii ani, fenomenul netinand cont de statutul economic, varsta sau educatie.
Prin informatii legate de metodele de combatere, prin recunoasterea din timp a unor semnale de alarma si prin puterea data de exemple reale in care te poti regasi, ai deja un avans considerabil in lupta cu acest fenomen. Primul pas pentru a castiga batalia este sa te informezi!

Povestea unei supravietuitoare

Povestea ei este reala si se poate intampla sa fie experienta oricui. A celor care indraznesc sa invinga o boala cumplita si in tot acest timp sa tina piept violentelor partenerului de viata, intr-un context neprielnic oricarei lupte.
Intr-o lume aparent fara iesire, se loveste de probleme care nu inceteaza sa apara, gasind solutii atunci cand nu mai exista speranta sau traind experiente limita in clipe in care ar avea nevoie de toata sustinerea.

Drepturile tale!

Exista solutii, insa trebuie sa le cauti! Cand este vorba de siguranta ta, nu te baza doar pe ceilalti pentru a te informa. Pentru a fi cu adevarat protejata, pentru a supravietui, trebuie sa stii cui te poti adresa, ce sa ceri (poate uneori nici nu te-ai gandit la anumite alternative) si care sunt prevederile speciale care iti garanteaza protectia. Afla acum ce trebuie sa faci atunci cand te confrunti cu acte de violenta.

"Trebuia să mă simtă, eram siguranţa ei. Când Adrian venea seara târziu şi începea scandalul, Marta se băga sub plapumă, tremura de frică şi plângea în tăcere...." Continuare...

"Violenţele din spatele uşilor închise Atunci când oamenii îşi unesc destinele prin căsătorie, se spune că relaţia lor va dura „până când moartea îi..." Continuare...

Cartea "Povestea unei supravietuitoare" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Eleonora Pokola si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Povestea unei supravietuitoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povestea unei supravietuitoare" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-162-095-4
Pagini: 191
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Povestea unei supravietuitoare

Produse similare si recomandari

Personalitatea invingatorului
Al. Siebert
30.00 RON
Viata nu asteapta...trezeste-te!
Lynn Grabhorn
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povestea unei supravietuitoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eleonora Pokola

Deocamdata in afara de "Povestea unei supravietuitoare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eleonora Pokola.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter