Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) : Editie 2012

Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) : Editie 2012

Editura Trei
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Eroscop

Recenzie Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) : Editie 2012

„Lumea noastră este atât de vulgară, de spurcată la vorbă! Atât de obscenă, nu numai în sensul erotic, ci prin neruşinarea fără frontiere a vieţii publice. Aici intervine un alt aspect al revoluţiei erotismului care triumfă prin lirica lui Emil Brumaru. Vorbirea, nemaicenzurată de morală, este supusă altor oprelişti, mult mai stricte. Interdicţia după Brumaru nu e o afacere de morală, ci de estetică. Ce sună urât nu poate fi spus. Îmi imaginez o lume în care cel ce nu va vorbi poetic despre sex va fi obligat să se abţină. Un binefăcător puritanism estetic va cuprinde lumea. Cuvintele vor fi poezie sau nu vor fi deloc. Desigur, nu e încă de imaginat că strada îl va urma pe Brumaru." - Ion Vianu

«Îmi stai pe creieri în genunchi şi-n coate.
Cât crezi, iubito, că mai pot răbda?
Mi-s simţurile trase la rindea, şira spinării zbârnâie în spate...»
- Emil Brumaru

Emil Brumaru este autorul a peste 15 volume, printre care Detectivul Arthur (1970), Julien Ospitalierul (1974), Cântece naive (1976), Adio, Robinson Crusoe (1978), Dulapul îndrăgostit (1980), Ruina unui samovar (1983), Dintr-o scorbură de morcov (1998), Infernala comedie (2005). Poemele sale au fost incluse în antologii publicate în Germania, Franţa şi Marea Britanie.

Premii şi distincţii: Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Debut (1970); Premiul Naţional de Poezie „Mihai Eminescu" (2001) pentru Opera Omnia; Premiul de Excelenţă la ediţia a XXVI-a a Festivalului „George Bacovia" (2005) pentru întreaga activitate scriitoricească.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Poezie, Beletristica / Roman erotic, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Emil Brumaru si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica)" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-657-1
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: emil brumaru , eroscop , poezie erotica , povestea boernasului de tara

Pret Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) : Editie 2012

Produse similare si recomandari

Poezii vol I
Mihai Eminescu
10.99 RON
Printre psalmi
Tudor Arghezi
49.90 RON
Oda liberei intreprinderi
Caius Dobrescu
25.07 RON
Opus pistorum. Editie 2012
Henry Miller
35.00 RON
Povestea lui O. Editie 2012
Pauline Reage
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) : Editie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emil Brumaru

Emil Brumaru a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Basmul Printesei Repede-Repede : O poveste pentru adulti, Opere I. Julien Ospitalierul, Opere II. Submarinul erotic, Povestea boernasului de tara si a fecioarei, Povesti erotice romanesti, Submarinul erotic (contine CD), Versuri.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter