Si porumbeii vorbesc englezeste

Si porumbeii vorbesc englezeste

Editura Pandora-M
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Literary Fiction

Recenzie Si porumbeii vorbesc englezeste

"Si porumbeii vorbesc englezeste este o carte de care te indragostesti: o carte amuzanta, o carte adevarata, o carte zguduitoare..." - The Times

Harrison Opoku este un puşti de unsprezece ani, de origine ghaneză, care trăieşte cu mama şi cu sora lui într-un ghetou londonez. Cel mai bun alergător din anul său, Harri străbate noua viaţă în adidaşii săi desenaţi cu markerul, fără să conştientizeze pericolele care îl înconjoară. Fascinat deopotrivă de gaşca „băieţilor răi" – Dell Farm Crew – şi de porumbelul care îi vizitează balconul şi cu care vorbeşte, Harri absoarbe toate elementele ciudate ale noii sale vieţi londoneze: observând, ascultând şi învăţând trucurile supravieţuirii urbane.

O poveste despre inocenţă şi experienţă, despre speranţă şi realitatea dură, Şi porumbeii vorbesc englezeşte este portretul hipnotizant al unui băiat care încearcă să-şi găsească echilibrul pe muchia fragilă dintre copilărie şi maturitate, precum şi al forţelor din jurul său ce îi trasează căderea.

Stephen Kelman s-a născut în 1976, la Luton. A avut meserii dintre cele mai diverse, iar din 2005 s-a dedicat scrisului. Şi porumbeii vorbesc englezeşte, primul său roman, a fost nominalizat la Man Booker Prize pe 2011, Desmond Elliot Prize şi Guardian First Book Award. Stephen Kelman a fost de asemenea nominalizat la New Writer of the Year Award în cadrul Galaxy National Book Awards pe 2011. Locuieşte la St. Albans, unde lucrează la al doilea roman al său.

Cartea "Si porumbeii vorbesc englezeste" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Stephen Kelman si a fost publicata de editura Pandora-M. Se poate cumpara cartea Si porumbeii vorbesc englezeste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Si porumbeii vorbesc englezeste" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1989-12-9
Pagini: 293
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Si porumbeii vorbesc englezeste

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Si porumbeii vorbesc englezeste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stephen Kelman

Deocamdata in afara de "Si porumbeii vorbesc englezeste", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stephen Kelman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter