Portretul unui gand

Portretul unui gand

Editura Tritonic
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Poezie

Recenzie Portretul unui gand

”Ovidiu Scridon si atunci cand se dezvaluie pare ca ascunde sensuri nebanuite. Spune multe prin cantelcele si versurile sale, dar nu te lasa sa il cunosti, ci doar sa il intuiesti. Ceea ce ofera lumii este partea care poate fi vazuta, cea in care indragostitii se regasesc, retraiesc si isi mangaie ranile, cu arcusul cuvintelor, impreuna cu interpretul.” - Clara Margineanu

Cartea "Portretul unui gand" a fost publicata in categoria Beletristica / Poezie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ovidiu Scridon si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Portretul unui gand prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Portretul unui gand" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-8320-50-2
Pagini: 96
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Portretul unui gand

Produse similare si recomandari

Poezii vol I
Mihai Eminescu
10.99 RON
Poezii/Versek
George Bacovia
11.00 RON
Printre psalmi
Tudor Arghezi
49.90 RON
Poeme. Dichtungen
Georg Trakl
25.00 RON
Poezii, editia a III - a
Alexandru Macedonski
10.00 RON
Oda liberei intreprinderi
Caius Dobrescu
25.07 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Portretul unui gand. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ovidiu Scridon

Deocamdata in afara de "Portretul unui gand", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ovidiu Scridon.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter