Portocalele nu sunt singurele fructe

Portocalele nu sunt singurele fructe

Editura Humanitas
23.40 15.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-689-267-7;Editia: I Anul editiei: 2008;Format: 13x20 Numarul de pagini: 216;Traducator: Vali Florescu
Colectia: Raftul Denisei

Recenzie Portocalele nu sunt singurele fructe

Roman indraznet si neconventional, distins cu Whitbread First Novel Award.

Jeanette Winterson este o scriitoare de prima marime a literaturii britanice contemporane. Romanul "Portocalele nu sunt singurele fructe", debutul ei fulminant, a fost tradus in peste 30 de tari si ecranizat de BBC.

"Portocalele nu sunt singurele fructe" este povestea semiautobiografica a lui Jeanette, orfana sensibila, inteligenta si rebela, adoptata de o familie de evanghelisti din nordul industrializat si mohorat al Marii Britanii. Copilaria ei devine un amestec suprarealist de predici, catehism, zornait de tamburina in orchestra bisericii si adaptare tarzie la rigorile sistemului educativ. Insa pe masura ce Jeanette se apropie de adolescenta, cariera de misionar pentru care o pregateau parintii incepe sa-si piarda aura, tanara isi descopera o sexualitate deloc ortodoxa, iar linistea familiei se destrama. Jeanette va trebui sa aleaga intre adevarul Bibliei si adevarul din sufletul ei, iar hotararea curajoasa pe care o va lua este inceputul unui drum original si sinuos intre jaloanele unui destin atipic.

"Winterson a fost asemanata cu multi mari scriitori ai lumii, dar comparatia nu face decat sa ii umbreasca originalitatea vocii, amestecul de romantism si ironie, de eruditie si pasiune care o caracterizeaza." The New York Times Book Review

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Portocalele nu sunt singurele fructe", publicata in 2 categorii, Beletristica / Premii literare, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jeanette Winterson si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Portocalele nu sunt singurele fructe prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Portocalele nu sunt singurele fructe" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Portocalele nu sunt singurele fructe

Produse similare si recomandari

EUROPA
Tim Parks
39.89 RON
Jocul lui de Niro
Rawi Hage
39.89 RON
Animalul inimii
Herta Muller
22.95 RON
Crimele din Betleem
Matt Baynon Rees
25.07 RON
Vanzatorul de trecuturi
Jose Eduardo Aqualusa
35.90 RON
Memorii ale unui batran crocodil
Tennessee Williams
32.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Portocalele nu sunt singurele fructe. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeanette Winterson

Pe langa "Portocalele nu sunt singurele fructe", autorul Jeanette Winterson a publicat si Tornadele timpului, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter