Politici publice in spatiul euroatlantic

Politici publice in spatiul euroatlantic

34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Politici publice in spatiul euroatlantic

O abordare comparativă a politicilor publice pe ambele maluri ale Atlanticului în contextul globalizării şi al iniţiativelor regionale de integrare economică, lucrarea se concentrează asupra sectoarelor politice considerate a fi cele mai semnificative atât de teoreticieni, cât şi de practicieni: politica fiscală, politica bugetară, politicile sociale, politicile de securitate şi justiţie şi afaceri interne, precum şi politica educaţională, de sănătate şi de administraţie publică.

Lucrarea reprezintă un instrument de lucru util pentru toţi cei interesaţi de politicile publice.

" Elementele componente ale satisfacţiei clientului Tehnicile de marketing permit identificarea acelor caracteristici de calitate pe care utilizatorii le consideră atribute (caracteristici cheie)..." Continuare...

"Obiectivele Politicii de Apărare Politica de apărare vizează îndeplinirea de către România a angajamentelor naţionale şi internaţionale ca stat membru NATO şi ca membru al comunităţii..." Continuare...

Cartea "Politici publice in spatiul euroatlantic" a fost publicata in categoria Politica / Politica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dorina Tanasescu, Felicia Dumitru, Marius Petrescu, Ion Cucui, si a fost publicata de editura CA Publishing. Se poate cumpara cartea Politici publice in spatiul euroatlantic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Politici publice in spatiul euroatlantic" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92737-4-6
Pagini: 404
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Politici publice in spatiul euroatlantic

Produse similare si recomandari

1968 din primavara pana in toamna
Mihai Retegan
24.99 RON
Fecioara incatusata
Ayaan Hirsi Ali
22.00 8.00 RON
Chestiunea evreiasca
Mihai Eminescu
18.53 RON
Conflicte pe Wall Street
Culp Michael
36.90 RON
DECENIUL PIERDUT AL ROMANIEI
Tom Gallagher
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Politici publice in spatiul euroatlantic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dorina Tanasescu

Pe langa "Politici publice in spatiul euroatlantic", autorul Dorina Tanasescu a publicat si Marketing public si optimul social.

Felicia Dumitru

Deocamdata in afara de "Politici publice in spatiul euroatlantic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Felicia Dumitru.

Marius Petrescu

Deocamdata in afara de "Politici publice in spatiul euroatlantic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marius Petrescu.

Ion Cucui

Deocamdata in afara de "Politici publice in spatiul euroatlantic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Cucui.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter