Politici publice de mediu : 2012

Politici publice de mediu : 2012

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Cursuri universitare

Recenzie Politici publice de mediu : 2012

Politicile publice de mediu s-au afirmat şi aplicat începând din ultima jumătate a secolului trecut, ca expresie şi preocupare referitoare la caracterul limitat al resurselor naturale şi efectele nefaste ale poluării, rezultată din producerea şi consumul de bunuri.

Conexate treptat la politicile economice, sociale şi culturale, într-o ecuaţie denumită generic dezvoltarea durabilă, şi exprimate în formule juridice adecvate, ele se articulează la nivel naţional, al UE şi internaţional într-un sistem propriu, cu caracter inconfundabil, rezultând un vector important de acţiune spre soluţionarea problemelor mediului.

Panoplia de instrumente utilizate - de natură administrativ-reglementară, economică şi privind responsabilitatea socială - le asigură eficacitatea necesară, iar studiul lor devine obligatoriu pentru specialistul din diverse domenii cu impact ecologic.

Cartea "Politici publice de mediu" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Dreptul mediului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Mircea Dutu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Politici publice de mediu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Politici publice de mediu" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-973-127-778-3
Pagini: 272
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Politici publice de mediu : 2012

Produse similare si recomandari

Legislatia mediului
Acostioaei Constantin
11.90 RON
Dictionar de dreptul mediului
Ciprian Raul Romitan
17.44 15.70 RON
Dreptul mediului
Valentin-Stelian Badescu
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Politici publice de mediu : 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mircea Dutu

Mircea Dutu a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Dreptul contenciosului european, Dreptul de proprietate si exigentele protectiei mediului, Dreptul urbanismului : Editia a V - a, Istoria Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei : Editia a II - a, revazuta si adaugita, Procesul lui Pavel, apostolul neamurilor, Revista romana de dreptul mediului nr. 1/2009, Revista romana de dreptul mediului nr. 1/2010, Tratat de dreptul mediului : Editia a III-a, Drept international public, Dreptul mediului, Dreptul mediului.Editia 3, Pilat din Pont : Judecatorul lui Iisus , Procesul lui Iisus, Revista romana de dreptul mediului nr. 1/2011, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter