Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova

Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova

Editura Tritonic
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova

A fi sau a nu fi in online?

Iata o intrebare care inca ridica sprancene a mirare, umeri a indiferenta sau colturi de buze a ironie. A fi sau a nu fi politician in mediul online? Iata intrebari care, la fel ca prima, genereaza la randul lor intrebari deloc retorice, din ce in ce mai multe si mai spinoase. Intrebarile insa au generat si curiozitate in randul unor tinere cercetatoare care, cu entuziasmul specific primei tinereti, s-au apucat sa caute raspunsuri, fara sa le pese ca s-ar putea sa deranjeze si sa genereze controverse.

Pana la urma, daca e adevarat ca nu exista publicitate proasta, ci doar publicitate, inseamna ca posibilele dispute si controverse pe care le va genera aceasta carte au rolul lor. Nu neaparat in promovarea cartii si a autoarelor, ci mai degraba in promovarea unui domeniu atat de putin cunoscut, dar atat de aspru si des judecat, mai ales prin prisma cliseelor de tot felul. - Dorin Gutu

Cartea "Politica user friendly" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Florenta Toader, Catalina Grigorasi, Sofia Frunza, si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Politica user friendly prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Politica user friendly" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-23-6
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Florenta Toader

Deocamdata in afara de "Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florenta Toader.

Catalina Grigorasi

Deocamdata in afara de "Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catalina Grigorasi.

Sofia Frunza

Deocamdata in afara de "Politica user friendly : despre consultanti politici si Facebook in Romania si Republica Moldova", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sofia Frunza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter