Poezii (BPT)

Poezii (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca pentru toti

Recenzie Poezii (BPT)

Poetul V. Voiculescu, despre care s-au scris biblioteci, inca asteapta sa fie descoperit. Contactul cu opera lui, in versuri sau in proza, ii ofera cititorului in primul rand prilejul unui exercitiu spiritual. Pentru ca ea insasi este un neincetat exercitiu spiritual, comunicat prin mijloace din ce in ce mai rafinate, pe masura ce autorul ei inainteaza in viata si in arta.

Antologia de fata doreste sa ofere o istorie si o configurare a directiilor tematice in care s-au desfasurat exercitiile spirituale ale lui V. Voiculescu: definirea de sine, eu-in-lume; iubirea ca impuls spre fuziune; inserarea in natura; efortul continuu de a comunica cu nivelul spiritual al realitatii. Ea ofera in primul rand o propunere de comunicare individuala, oferind punctul de pornire. Pana unde va putea inainta devine meritul fiecarui cititor. - ROXANA SORESCU

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Poezii (BPT)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Poezie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Vasile Voiculescu si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Poezii (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Poezii (BPT)" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9789731246574
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Poezii (BPT)

Produse similare si recomandari

Anotimpuri (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Ciocoii vechi si noi
Nicolae Filimon
14.00 8.00 RON
Intalnire tarzie (BPT)
Nicolae Velea
13.90 RON
Vedere din Parfumerie
Silvia Kerim
15.00 8.00 RON
La lilieci. Vol. II (IV-VI)
Marin Sorescu
13.90 RON
Romante pentru mai tarziu
Ion Minulescu
15.00 6.40 RON
Meditatii si elegii. Satire si fabule (BPT)
Grigore Alexandrescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Poezii (BPT). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Voiculescu

Vasile Voiculescu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica, Iubire magica (BPT), Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT), Zahei orbul - BPT, Calatorie spre locul inimii. Poeme religioase.Editie bilingva, Nuvele si povestiri , Poezii, Vasile voiculescu. proza, Zahei orbul , dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter