Poeti romani la frontiera mileniilor

Poeti romani la frontiera mileniilor

Editura Niculescu
9,81 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Poeti romani la frontiera mileniilor

"Cu Aureliu Goci si colegii lui de magistratura critica incepe sa se configureze - timpul o sa confirme sau nu - a cincea generatie de critici maiorescieni, sustinatoare a principiului estetic exclusiv in evaluarea literaturii. Lucrarile sale sunt analize foarte fine, cu interpretari surprinzatoare, originale, uneori peste marginile iertate. Formularile insa sunt exprimate elegant, in imagini incantatoare, dovedind un talent scriitoricesc pronuntat, rar intalnit la criticii generatiilor mai tinere, atrasi mai degraba de abordari foarte tehnice, scientiste." - Alexandru Piru

Cartea "Poeti romani la frontiera mileniilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Aureliu Goci si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Poeti romani la frontiera mileniilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Poeti romani la frontiera mileniilor" este de 9.81 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-748-666-0
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Poeti romani la frontiera mileniilor

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Poeti romani la frontiera mileniilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aureliu Goci

Deocamdata in afara de "Poeti romani la frontiera mileniilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Aureliu Goci.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter