Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009

Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009

34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Stiinte politice

Recenzie Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009

Acest volum reuneste programele electorale ale formatiunilor competitoare la alegerile legislative nationale si europene din 2008 si 2009, fiind primul de acest tip din România.

Sergiu Gherghina este cercetător în programul de doctorat din Departamentul de Stiinte Politice al Universitătii Leiden. Este asistent de cercetare în domeniul partidelor din Europa de Vest şi asistent universitar în metode de cercetare, psihologie politică şi partide. Ariile sale de interes sunt institutiile UE, partidele, comportamentul legislativ şi democratizarea.

A publicat în calitate de autor sau co-autor patru cărţi şi a editat/coordonat 12 volume naţionale şi internaţionale în domeniul partidelor, parlamentelor, instituţiilor şi politicilor europene şi identităţii naţionale. Este autorul câtorva zeci de articole de specialitate publicate în jurnale naţionale şi internaţionale, a efectuat o traducere a unui manual de metodologie aplicată în ştiinţele sociale şi a publicat peste 20 de recenzii în reviste internaţionale.

Este editor-şef al jurnalului internaţional de ştiinţe politice CEU Political Science Journal. Mihail Chiru este doctorand în ştiinţe politice la Universtiatea Central-Europeană din Budapesta. A absolvit masterul în ştiinţe politice, specializarea „Electoral Politics” oferit de aceeaşi universitate şi deţine o diplomă de licenţă conferită de Facultatea de ştiinte Politice a Universităţii Bucureşti.

Principalele sale domenii de interes academic sunt: studiile legislative, comportamentele de vot şi comunismul românesc. A publicat articole şi recenzii în European Union Politics, CEU Political Science Journal, Romanian Journal of European Affairs, Transylvanian Review şi Europolis.

Cartea "Planuri si promisiuni" a fost publicata in categoria Stiinte / Stiinte politice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Sergiu Gherghina si a fost publicata de editura CA Publishing. Se poate cumpara cartea Planuri si promisiuni prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Planuri si promisiuni" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 430
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009

Produse similare si recomandari

Puterea
Eugen Ovidiu Chirovici
39.99 RON
Ce este Politica?
Adrian Leftwich
29.00 RON
Esecul democratiei prezidentiale
Juan J. Linz, Arturo Valenzuela
29.00 RON
Politica democratica in Parlamentul European
Simon Hix, Abdul G. Noury, Gerard Roland
34.00 RON
Mari ganditori politici
David Boucher, Paul Kelly
89.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergiu Gherghina

Pe langa "Planuri si promisiuni : Programele electorale ale partidelor la alegerile legislative nationale ( 2008 ) si europene ( 2009 ", autorul Sergiu Gherghina a publicat si Regasirea identitatii nationale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter