Plante decorative urcatoare

Plante decorative urcatoare

18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Plante decorative urcatoare

 Foarte multi dintre dumneavoastra isi doresc in gradina sau in spatiile interioare plante care sa ofere o vegetatie si o inflorire cat mai abundenta si de durata cat mai mare. Din pacate flora noastra autohtona este limitata la perioadele calde. Asa ca au sunt aduse specii din zonele mai calde -tropicale sau subtropicale si mediteraneene.

Le admiram in florarii si decidem sa achizitionam o specie sau alta, insa nu stim cum trebuie ingrijite, de ce nu infloresc, ce boli si daunatori le afecteaza etc.

De aceea va indemn sa va documentati, veti descoperi desigur si singuri diverse secrete, noi va ajutam sa o faceti mai repede si intr-o maniera stiintifica.

Cartea "Plante decorative urcatoare" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adrian Margarit si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Plante decorative urcatoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Plante decorative urcatoare" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-22-2
Pagini: 70
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: plante decorative

Pret Plante decorative urcatoare

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Cresterea porcilor. Manual
Liz Shankland
35.00 RON
Plante decorative urcatoare
Adrian Margarit
18.00 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Plante decorative urcatoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Margarit

Adrian Margarit a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Arbusti decorativi exotici, Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini, Flori de apartament, terase si balcoane.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter