Planeta Israel

Planeta Israel

Editura EuroPress
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Ochiul magic

Recenzie Planeta Israel

Volumul “Planeta Israel”, care va aparea in conditii grafice spectaculoase, reprezinta rezultanta unui turneu de forta intreprins de scriitorul Aura Christi in Israel. Participantii la turneu sunt personalitati de prim rang ale culturii si literaturii romane, care s-au pronuntat elocvent asupra temei turneului israelit “Contributia scriitorilor evrei la cultura romana”, intre acestea figurand Leon Volovici, Moshe Idel, Biti Caragiale, Shaul Carmel, Mosari si altii.

Volumul, care apare in policromie,, in afara de un text inspirat, contine o seama de fotografii, instantanee, realizate in policromie, reproduce in intentia de a familiariza lectorul roman, publicul larg, cu literatura romana scrisa in Tara Sfanta.

Cartea "Planeta Israel" a fost publicata in categoria Beletristica / Calatorii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Aura Christi si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Planeta Israel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Planeta Israel" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-1727-78-3
Pagini: 100
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Planeta Israel

Produse similare si recomandari

Calatorii eco
Alastair Fuad-Luke
99.90 94.91 RON
Inca ceva!
Jeremy Clarkson
24.90 RON
Dincolo de peisaj
Bleahu Marcian
30.00 RON
Sotron peste meridiane
Iuliu Ratiu
12.50 RON
In Delta cu Jaques-Yves Cousteau
Radu Anton Roman
14.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Planeta Israel. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aura Christi

Aura Christi a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Trei mii de semne, Banchetul de litere, Casa din intuneric, Casa din intuneric, Celalalt versant, Labirintul exilului, Marile jocuri, Problema evreiasca, Religia viului, Zapada mieilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter