Pixi pleaca in calatorie

Pixi pleaca in calatorie

Editura All
2,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Pixi

Recenzie Pixi pleaca in calatorie

Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure.

Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Cartea "Pixi pleaca in calatorie" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Anna Doring si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Pixi pleaca in calatorie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pixi pleaca in calatorie" este de 2.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-93091-3-1
Pagini: 24
Format: 10 x 10 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pixi pleaca in calatorie

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pixi pleaca in calatorie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anna Doring

Deocamdata in afara de "Pixi pleaca in calatorie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anna Doring.

Pixi

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter