Pixi cauta o casa

Pixi cauta o casa

Editura All
2,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Pixi

Recenzie Pixi cauta o casa

Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure.

Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Cartea "Pixi cauta o casa" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Simone Nettingsmeier si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Pixi cauta o casa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pixi cauta o casa" este de 2.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-93160-1-6
Pagini: 24
Format: 10 x 10 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pixi cauta o casa

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pixi cauta o casa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simone Nettingsmeier

Simone Nettingsmeier a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Pixi in Elvetia, Pixi intalneste o nimfa, Pixi la circ, Pixi la munte, Pixi si micile fantome, Scoala lui Pixi.

Pixi

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter