Pistis Sophia (Cartile I-II)

Pistis Sophia (Cartile I-II)

Editura Herald
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Manuscris

Recenzie Pistis Sophia (Cartile I-II)

Pistis Sophia, o scriere al carei titlu reuneste cuvintele grecesti "Credinta" si "Intelepciune", a fost folosita ca text sacru de unele comunitati gnostice din Egipt incepand cu secolul al III-lea d.Hr. Sophia (Intelepciunea) a fost privita ca o prezenta feminina ce trece prin experienta pacatului si a mantuirii in calea ei spre inaltimile divine.

Asemenea Evangheliei dupa Toma si altor documente gnostice recent descoperite la Nag Hammadi, Pistis Sophia este dedicata in intregime invataturilor tainice date de Iisus ucenicilor sai. In acest tratat Iisus este peste tot proeminent si central.

El este infatisat aici ca Mantuitor si Prim Mister, care le stie pe toate si le arata pe toate, cu o mila nesfarsita. Ca atare, el preexista din vesnicie, iar functia sa nu este doar pamanteasca, ci si cosmica si supra‑cosmica. In plus, prin interpretarea unor texte din Psalmi, profeti si Evanghelii, acest text ofera o perspectiva neasteptata asupra Vechiului cat si a Noului Testament.

"O parte din Cărţile Mântuitorului [concluzia unei alte cărţi] CAPITOLUL 101 Despre Mădularele Inefabilului Şi cei care sunt vrednici de misterele ce sunt în Inefabil, care sunt..." Continuare...

"Iisus a răspuns şi a zis către Măria: „Cu adevărat, minunat ai întrebat despre toate lucrurile răspicat şi cu încredinţare. Dar ascultă, Mărie, căci eu îţi voi vorbi..." Continuare...

Cartea "Pistis Sophia (Cartile I-II)" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Pistis Sophia (Cartile I-II) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pistis Sophia (Cartile I-II)" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-264-0
Pagini: 253
Format: 13 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pistis Sophia (Cartile I-II)

Produse similare si recomandari

Scrisori catre Dumnezeu
Rene Guitton
19.00 8.00 RON
Razboiul si Pacea interioara
Osho
27.00 9.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pistis Sophia (Cartile I-II). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter