Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii

Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii

Editura Amaltea
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Special

Recenzie Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii

Cartea se situeaza in topul celor mai valoroase lucrari referitoare la tehnicile de supravietuire in urma unor situatii potential mortale in timpul pilotarii unui avion, ajutand pilotul sa evalueze si sa poata lua decizii mai bune in momente critice, ceea ce duce la cresterea sigurantei zborului.

Cercetarea realizata de Paul A. Craig – primul studiu important din ultimii douazeci de ani, sprijinit atat de FAA, cat si de University Aviation Association – ofera pilotilor informatiile de care au nevoie pentru ca, in momentele vitale, sa faca alegeri in cunostinta de cauza si sa poata ajunge cu bine la sol.

Autorul, specialist in siguranta aviatica si cel care a descoperit Zona Mortala, prezinta cele douasprezece erori fatale pe care le fac pilotii lipsiti de experienta, dar si tactici si metode prin care ele pot fi evitate. Lucrarea include un chestionar de autoevaluare a personalitatii pilotului, astfel incat fiecare sa-si poata concepe o strategie de supravietuire personalizata si sa treaca cu bine peste pericolele care pandesc in aceasta Zona Mortala. Un instrument extrem de valoros, obligatoriu de citit, care iti poate salva viata!

„In aviatie, indisciplina, neatentia si necunoasterea duc la catastrofe, indiferent de experienta sau pregatirea pe care o are un pilot. Veti gasi aici solutiile de evitare a situatiilor potential mortale din timpul unui zbor, fiindca un pilot disciplinat care va zbura singur la fel ca si cum ar face-o cu instructorul langa el are sanse maxime sa treaca de Zona Mortala.“ – Dan Stefanescu, team manager Iacarii acrobati, comandant Boeing 737

Cartea "Piloti in zona mortala" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Paul A. Craig si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Piloti in zona mortala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Piloti in zona mortala" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul A. Craig

Deocamdata in afara de "Piloti in zona mortala : Cum si de ce mor pilotii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paul A. Craig.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter