Pierre si Jean

Pierre si Jean

Editura Lira
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pierre si Jean

”Fără iubire? E posibil ca o femeie să nu iubească? O femeie tânără şi drăgută, care trăieşte la Paris, citeşte romane şi aplaudă actritele care mor din pasiune pe scenă, poate să treacă prin viată, de la adolescentă până la bătrânete, fără ca inima să nu-i fie atinsă nici măcar o dată de dragoste? Dacă ar fi vorba de alta, nu şi-ar închipui aşa ceva; şi-atunci, de ce ar crede-o despre mama lui? Sigur că ar fi putut să iubească şi ea; ce, dacă e mama lui trebuie să fie altfel decât toate celelalte femei?

A fost tânără, a avut sufletul tulburat de slăbiciunile poetice ale vârstei. Închisă, întemnitată în prăvălie lângă un bărbat grosolan, care nu vorbea decât despre negotul lui, a visat călătorii, nopti cu lună, sărutări date pe înserat. Şi iată că într-o zi intrase un bărbat, aşa cum intră în cărti îndrăgostitii, şi-i vorbise la fel ca ei. Şi ea îl iubise. De ce nu? Era mama lui! Ei şi?”

Cartea "Pierre si Jean" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Guy De Maupassant si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Pierre si Jean prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pierre si Jean" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-600-732-0
Pagini: 192
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pierre si Jean

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pierre si Jean. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Guy De Maupassant

Guy De Maupassant a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Bel - Ami, Bel-Ami, Tatal lui Simon si alte nuvele, Bel-Ami, Bijuteria / La Parure, Bulgarele de seu si alte nuvele, Tatal lui Simon / Le papa de Simon, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter