Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20

Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 20 din seria Idei Creative

Recenzie Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20

Pictura pe sticlă este deosebit de populară în rândul copiilor. Să le dăm voie să-şi decoreze geamul camerei, căci matriţele se pot îndepărta cu uşurinţă mai târziu.

Modelele din carte au fost selectate astfel încât atât fetele cât şi băieţii să-şi găsească ceea ce le place. Decoraţiunea pe sticlă aduce culoare şi veselie în atmosfera camerei şi poate fi schimbată în funcţie de anotimpuri sau sărbători.

Cartea "Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Zsolt Kovacs si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20

Produse similare si recomandari

Isme - sa intelegem moda
Mairi Mackenzie
42.99 RON
Tenisul. Metodologia instruirii
Richard Schonborn
49.90 RON
Esti COOL si daca vorbesti corect
Academia Romana
15.00 RON
Bijuterii din margele crosetate - Idei Creative vol. 39
Monika Helbig, Nicole Helbig
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zsolt Kovacs

Deocamdata in afara de "Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Zsolt Kovacs.

Idei Creative

Pictura pe sticla. Modele pentru camera copilului - Idei Creative vol. 20
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter