Piaza rea. Editie GSP

Piaza rea. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection
Seria: Fjallbacka

Recenzie Piaza rea. Editie GSP

Desi aflat departe de agitatia metropolei suedeze, oraselul Fjallbacka este din nou scena unor intamplari stranii. Detectivul Patrick Hedstrom este chemat sa investigheze un accident de masina. Atunci cand un al doilea accident similar are loc, Hedstrom incepe sa se intrebe daca nu cumva are de-a face cu un criminal. In acelasi timp in Fjallbacka soseste o echipa de televiziune pentru a se bucura de asa-zisela staruri - niste tineri cu probleme ai adeseori cu un comportament revoltator - il face pe Hedstrom sa se gandeasca al o posibila legatura intre ucigas si fenomenul respectiv.

Cand, in urma unei petreceri la care se consuma cantitati se consuma cantitati uriase de alcool, una dintre concurente este gasita moarta, lucrurile se complica pentru Patrick si echipa sa: dintr-o data sunt nevoiti sa-si faca meseria in lumina reflectoarelor si sub ochii presei. Hanna, o politista atragatoare, este cea mai noua membra a echipei, iar rolul ei in poveste se va dovedi covarsitor.

"Romanele Camillei Lackberg au in comun o dozare abila a ingredin=entelor: intriga neasteptata, evocarea vietii idilice a comunitatii din Fjallbacka (nelipsita insa de evenimente tragice), precum si povestea de dragoste dintre detectivul Patrick Hedstrom si scriitoarea Erica Falck." - The Independent

Camilla Lackberg s-a nascut in 1974 si este cea mai populara scriitoare suedeza de romane politiste. Piaza rea este al patrulea titlu dintr-o serie de sapte romane (Seria Fjallbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piata si de o presa foarte buna. Aceasta serie este in curs de publicare in peste 30 de tari.

Cartea "Piaza rea. Editie GSP" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Camilla Lackberg si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Piaza rea. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Piaza rea. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-526-0
Pagini: 360
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Piaza rea. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON
O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Piaza rea. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Camilla Lackberg

Camilla Lackberg a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cioplitorul in piatra, Copilul german, Predicatorul, Printesa gheturilor : Editie GSP, Printesa gheturilor.

Fjallbacka

Piaza rea. Editie GSP
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter