Photoshop 6 pentru . . . amici !

Photoshop 6 pentru . . . amici !

Editura Tehnica
25.07 22.56 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: pentru_amici

Recenzie Photoshop 6 pentru . . . amici !

Deveniti experti in Photoshop 6 cat ati bate din palme, gratie sfaturilor usor de urmat si exemplelor practice din aceasta carte, incluzand cele 16 planse color. Fie ca utilizati Windows, fie Mac, acest ghid prietenos constituie o cale rapida si usoara pentru a obtine rezutate uimitoare cu Photoshop 6.

Cartea "Photoshop 6 pentru . . . amici !" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Deke Mcclelland si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Photoshop 6 pentru . . . amici ! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Photoshop 6 pentru . . . amici !" este de 22.563 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Photoshop 6 pentru . . . amici !

Produse similare si recomandari

Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
Adobe Photoshop CS2
Adobe Systems
43.20 RON
Initiere in Corel Draw
Laviniu Aurelian Badulescu
18.00 RON
Tehnici avansate de design
Launne Seymour Cohen
36.00 RON
Corel Draw 12. Ghidul oficial
Steve Bain, Nick Wilkinson
67.41 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Photoshop 6 pentru . . . amici !. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Deke Mcclelland

Deocamdata in afara de "Photoshop 6 pentru . . . amici !", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Deke Mcclelland.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter