Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare

Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare

Editura Ceres
54.50 49.05 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007

Recenzie Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare

Cartea "Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare" a fost publicata in categoria Agricultura / Piscicultura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioan Bud, Vlad Vladau, Stefan Reka, si a fost publicata de editura Ceres. Se poate cumpara cartea Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare" este de 49.05 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare

Produse similare si recomandari

Pastravaria
Kurt Igler
11.50 RON
Cresterea crapului
Colectia Revistei Ferma
8.10 RON
Piscicultura practica
Nicolae Gh. Turliu
37.06 RON
Cresterea crapului si a altor specii de pesti
Ioan Bud, Stefan Diaconescu
38.15 RON
Pestele si crescatoriile de peste
Horvarth Laszlo
18.00 RON
   

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioan Bud

Ioan Bud a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cresterea iepurilor, Caniche - rasa de caini pentru toate gusturile, Cresterea crapului si a altor specii de pesti, Fascinanta lume a pisicilor, Melcii - crestere, inmultire si valorificare, Schnauzerii : Crestere, inmultire si dresaj, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Vlad Vladau

Deocamdata in afara de "Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vlad Vladau.

Stefan Reka

Deocamdata in afara de "Pestii rapitori - crestere, inmultire si valorificare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stefan Reka.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter