Pervertirea

Pervertirea

36,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pervertirea

Un artist ucide si lumea din jurul lui se schimbă.

Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineată de decembrie. În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în acelasi timp, si suspecti în cazul disparitiei tinerei: un scriitor mizantrop si de succes, un pictor fascinat de lolite, dar si de septuagenare, o prostituată atrasă de tot ce înseamnă sex extrem. Revoltele sociale din februarie 2012 constituie, în premieră în literatura română, o parte din fundalul actiunii. Căutarea Amaliei reprezintă pentru fiecare dintre cei trei o introspectie dură, o permanentă si caustică analiză a umanitătii degradate. Pe urmele Amaliei, păsim într-un Bucuresti underground, cu cluburi dedicate sado-masochismului, dar si cu memorabila si fascinanta Cală, un loc desprins parcă din Călăuza lui Tarkovski.

Alte figuri pitoresti apar treptat în rolul de suspecti: o Dominatoare, o adolescentă cu tendinte de nimfomanie, Babuinu – tatăl vitreg al Amaliei, un paznic nebun al Calei, un mos însotit de o ceată de pelicani.

Imaginatia celor trei protagonisti abundă de fabulos, distopic, umor negru, cinism. Singurul subiect pe care nihilismul nu îl atinge este arta. În numele artei, se poate ajunge si la crimă?

Cartea "Pervertirea" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Cristina Nemerovschi si a fost publicata de editura Herg Benet Publishers. Se poate cumpara cartea Pervertirea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pervertirea" este de 36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8335-31-5
Pagini: 382
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pervertirea

Produse similare si recomandari

Balanta (BPT)
Ion Baiesu
13.90 RON
Iubire magica (BPT)
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Orasul cu fete sarace (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Galeria cu vita salbatica (BPT)
Constantin Toiu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pervertirea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristina Nemerovschi

Cristina Nemerovschi a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Sange satanic : Editia a II - a, revazuta si adaugita, Sange satanic, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter