Personalitate puzzle

Personalitate puzzle

37,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Tu esti numarul 1

Recenzie Personalitate puzzle

Continuarea celebrului bestseller Personalitate Plus

Studiaza personalitatea fiecaruia si vei avea un loc de munca productiv, bine organizat, captivant si reconfortant!

Personalitate puzzle va va ajuta sa faceti sa functioneze eficient impreuna personalitatile unice de care sunteti inconjurati la locul de munca sau in orice alt tip de activitate de grup care necesita relationarea cu alti oameni ce nu par sa vada lucrurile din aceeasi perspectiva cu a voastra.

In aceasta carte au fost combinate experientele si cunostintelor autorilor pentru a va oferi instrumente simple cu care sa va puteti construi o viata mai buna pentru voi insiva, cat si pentru familia voastra si colegii de serviciu pe care ii aveti.

In personalitate puzzle este imaginat un puzzle al personalitatilor. Fiecare piesa din puzzle este de fapt o personalitate anume; un individ unic prin combinatia temperamentala care il caracterizeaza si care il face sa functioneze mai eficient intr-un anume loc sau mai putin eficient intr-un altul. Toate piesele din puzzle combinate pot alcatui in final o imagine armonioasa daca studiem si depunem efortul necesar intelegerii caracteristicilor temperamentale ale indivizilor din imediata noastra vecinatate. Vom descoperi compatibilitatile intre indivizi si posturile pe care le detin sau responsabilitatile pe care le au, vom gasi locul ideal al fiecaruia pentru ca echipa sa functioneze cu o eficienta sporita.

"1. Examinaţi-vă propria personalitate şi modul de lucru! înainte de a folosi toate informaţiile din Personalitate Plus şi Personalitate Puzzle pentru a identifica personalitatea celor cu..." Continuare...

"Când tiparele nu se potrivesc Folosirea profilului de personalitate ne dă un instrument care ne ajută să-i înţelegem şi să-i acceptăm pe ceilalţi aşa cum sunt. Putem înţelege..." Continuare...

Cartea "Personalitate puzzle" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Florence Littauer, Marita Littauer, si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Personalitate puzzle prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Personalitate puzzle" este de 37 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-8495-66-1
Pagini: 298
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Personalitate puzzle

Produse similare si recomandari

Dincolo de barbati si make-up
Seven Suphi
25.00 RON
Meseria de parinte
Dorian Dacian Dolean, Ioan Dolean
12.00 RON
Factorul Einstein
Win Wenger, Richard Poe
19.00 RON
Cat de plina ti-e galeata
Tom Rath, Dan Clifton
29.90 RON
50 de secrete ale artei persuasiunii
Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
26.94 RON
Cei 12 factori ai succesului in afaceri
Kevin Hogan, Dave Lakhani, Mollie Marti
28.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Personalitate puzzle. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Florence Littauer

Florence Littauer a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Personalitate plus : Ghid pentru parinti, Personalitate plus : Cum sa-i intelegi pe ceilalti, intelegandu-te pe tine insuti, Personalitate puzzle, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Marita Littauer

Pe langa "Personalitate puzzle", autorul Marita Littauer a publicat si Personalitate puzzle.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter