Persia si Dispersia

Persia si Dispersia

Editura Miracol
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Persia si Dispersia

Persia isi spune cuvantul, aduna, incercuieste, comprima, cucereste. Dis-persia nu se lasa mai prejos, demoleaza, imprastie, concaseaza,faramiteaza lumea. Noi am ajuns deja granule dar speram sa fim praf si pulbere pentru a fi aspriati de neant.

Atat timp cat iubirea nu este generala si impartiala pentru toti si toate, fara patimi si discriminari, se poate intoarce la punctul de unde a plecat, convertita periculos in ura, invidie, cruzime. Poate de aceea globalizarea, ca forma suprema de monopolism, le poate aduce oamenilor aceasi satisfactie pe care le-o aduce si monoteismul.

Cartea "Persia si Dispersia" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Ciobanu si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Persia si Dispersia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Persia si Dispersia" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 973-9315-55-0
Pagini: 191
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Persia si Dispersia

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Persia si Dispersia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Ciobanu

Pe langa "Persia si Dispersia", autorul Alexandru Ciobanu a publicat si Capcana ingerilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter