Pergamentul uitat

Pergamentul uitat

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pergamentul uitat

Când, la începutul secolului al XV-lea, marile catedrale, domuri şi biserici ale Europei încep să se prăbuşească, populaţia este cuprinsă de panica. În aceste vremuri neliniştite, Afra, o preafrumoasă fiică de bibliotecar, îi salvează viaţa lui Ulrich von Ensingen, taciturnul mester-constructor de domuri. Cei doi se îndrăgostesc, dar, curând după aceea, soţia lui Ulrich moare, iar Afra este acuzată de vrăjitorie.

Disperată, Afra îşi aduce aminte de o caseta misterioasă, pe care o primise de la tatăl ei cu avertismentul că îi va putea aduce bogaţii, dar va distruge întreaga lume occidentală... Un pergament nescris îi nedumereşte pe cei doi îndrăgostiţi. Cu ajutorul unui alchimist, vor scoate la iveală un text latinesc care face referire la Constitutum Constantini. Dar ce este Constitutum Constantini? Treptat, Ulrich şi Afra îşi dau seama că au intrat în posesia unui document de o importanţă majoră. Dar în căutarea lor au pornit deja spionii papei, ca să-i reducă la tăcere pentru totdeauna.

Cartea "Pergamentul uitat" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Philipp Vandenberg si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Pergamentul uitat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pergamentul uitat" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066091466
Pagini: 480
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pergamentul uitat

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pergamentul uitat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philipp Vandenberg

Philipp Vandenberg a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Al optulea pacat, Nefertiti. O biografie arheologica, A cincea evanghelie , Blestemul faraonilor, Conjuratia sixtina, Gladiatorul, Secretul oracolelor antice, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter