Perfect albastru - Ne jucam si invatam

Perfect albastru - Ne jucam si invatam

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Ne jucam si invatam

Recenzie Perfect albastru - Ne jucam si invatam

Această carte minunat de albastră cu abţibilduri îi va amuza pe copii în vreme ce îi învaţă despre Fermă, Animale sălbatice, Maşini, Mega utilaje, Dinozauri şi Cosmos.

Cu o mulţime de jocuri uluitoare, de puzzle-uri, de activităţi cu imagini şi cu câte peste 350 de abţibilduri uşor de dezlipit, PERFECT ALBASTRU este o carte care îl va ţine multă vreme ocupat până şi pe cel mai neastâmpărat copil.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Perfect albastru - Ne jucam si invatam", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti cu Autocolante, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. Se poate cumpara cartea Perfect albastru - Ne jucam si invatam prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Perfect albastru - Ne jucam si invatam" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 9786066090629
Pagini: 96
Format: 21 x 27,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Perfect albastru - Ne jucam si invatam

Produse similare si recomandari

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri
Sofija Stefanovic
19.99 RON
Corpul uman - carte cu abtibilduri
Liz Leask
26.16 22.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Perfect albastru - Ne jucam si invatam. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ne jucam si invatam

Perfect albastru - Ne jucam si invatam
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter