Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii)

Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii)

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789735766627;Nr. Pagini: 384;Aparitie: 23.11.2005

Recenzie Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii)

Membrii Armatei Pătimirilor înfruntă din nou vremuri apocaliptice. Acţiunea descrisă în acelaşi ritm alert specific romanelor lui Tom Clancy şi John Grisham îl poartă pe cititor din Irak în America, din întinderile deşertului până în adâncul apelor, urmând personajele, în lupta lor împotriva Antihristului. Pentru mulţi credincioşi creştini, această serie, în care profeţiile biblice devin realitate, a ajuns sa fie considerata un testament tangibil şi înspăimântător al Apocalipsei Sfântului Ioan.

Cartea "Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii) " a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins, si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii) " este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii)

Produse similare si recomandari

Neincredere
Elizabeth Thornton
21.00 RON
Joseph Andrews
Henry Fielding
29.90 RON
Casatorie de forma
Jayne Ann Krentz
23.00 RON
Hero.Com - In slujba binelui
Andy Briggs
27.00 RON
Sceptrul blestemat vol. III Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii) . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter