Pecetea runelor

Pecetea runelor

59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-128-234-3 Aparitie 2009 Numar pagini 512

Recenzie Pecetea runelor

O poveste extraordinara ce se desfasoara in lumea zeilor scandinavi.

La cinci sute de ani dupa Sfarsitul Lumii, goblinii au aparut iarasi in pivnita...

Ei o numesc semnul ruinei . . .

Maddy Smith - nascuta cu forma ruginie a unei rune in palma - a fost intotdeauna ca o straina in satul ei. Pentru ca oamenii din Malbry cred ca un semn al runei este un simbol al vechilor zei, un insemn al magiei. Iar aceasta, dupa cum stie toata lumea, duce direct spre Haos. Periculos!

Dar lui Maddy ii place sa puna magia la treaba, chiar daca doar pentru a controla niste goblini sacaitori. Şi, de fiecare data cand cel mai bun prieten al ei - un strain bun de nimic pe nume Un-Ochi - venea in vizita, o invata din ce in ce mai multe despre stravechile lucruri: despre zei si vraji, despre rune si inselaciuni.

Acum Un-Ochi a venit din nou si vrea ca fata sa deschida Dealul Calului Rosu si sa coboare in Lumea de Dedesubt, ca sa recupereze un obiect al vechilor zei.

Altfel, se pare c-ar veni Sfarsitul Tuturor Lucrurilor. Din nou...

O escapada grandioasa in inima stravechilor povesti scandinave: salbatica, periculoasa, inventiva si minunat de plina de imaginatie.

Cartea "Pecetea runelor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Joanne Harris si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Pecetea runelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pecetea runelor" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pecetea runelor

Produse similare si recomandari

Munti
Rainer Crummenerl
29.99 RON
China antica
29.99 RON
Nepotul Magicianului
Clive Staples Lewis
19.99 RON
Razboiul bumbilor
Louis Pergaud
24.99 RON
Zooalfabet
Valeria Moldovan, Geanina Radu
22.50 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Alba ca zapada (16 planse)
colectiv Aramis
9.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pecetea runelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joanne Harris

Joanne Harris a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Sfintii nebuni, Vin de mure.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter