Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei

Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei

Patrie şi destin este o lucrare cu caracter biografic, continând mărturii ale unor contemporani, ce reuneşte pentru prima oară o parte semnificativă din şirul miriadelor de întâmplări trăite şi oameni pe care i-a cunoscut Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a României, prezentarea fiind făcută din perspectiva istoricului. Destinul Principesei se confundă adeseori cu cel al Regelui, iar viaţa sa a fost profound influenţată de istoria mai recentă din România şi sud-estul Europei.

Diana Mandache este istoric specializat în studiul regalităţii europene. A publicat mai multe cărţi, printre care: Dearest Missy (Rosvall Royal Books, octombrie 2011), Later Chapters of My Life. The Lost Memoir of Queen Marie of Romania (Sutton, 2004), România, Mitteleuropa şi Balcanii (Pro Transilvania, 1999).

Cartea "Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei" a fost publicata in categoria Beletristica / Biografii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Diana Mandache si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-600-587-6
Pagini: 288
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: destin principesa , patrie

Pret Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Viata lui Chateaubriand
Andre Maurois
24.00 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Patrie si destin. Principesa mostenitoare a Romaniei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Mandache

Diana Mandache a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Regina Maria a Romaniei. Capitole tarzii din viata mea. Memorii redescoperite : Editia a III - a, Marie of Romania : Images of a Queen, Regina Maria a Romaniei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter