Pastele la romani : Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru postul mare

Pastele la romani : Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru postul mare

29.50 23.60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Gastronomica

Recenzie Pastele la romani : Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru postul mare

  • 102 retete de post
  • 60 retete de Paste

Orice om isi pune intrebari... Cine sunt eu? Ce este viata mea? Oare se poate reduce fiinta mea la trup, la viata aceasta? La a bea, la a manca, a ma veseli, cum spune Apostolul? La atat sa se limiteze viata si fiinta mea? Dar dorurile, framantarile interioare? Si pentru ce? Pentru ca mai apoi sa fiu acoperit cu cativa bulgari de pamant? Asa se termina viata mea? Acesta este sensul ei? Dar dorul de Rai, creidnta in Sfanta Treime, iubirea de Hristos, stradania de a fii mai bun, mai smerit, mai plin de veneratie? Cu ele cum ramane? Ele unde se duc dupa ce trupul meu este acoperit de bulgarii de pamant?

Invierea lui Hristos ne spune ca viata nu este limitata la trup si simturi si ne arata ca purtam in noi ceva mult mai de pret: suflarea divina.

Pastele reprezinta pentru fiecare om in parte si pentru omenire o trecere de la moarte la viata, o trecere de la robia pacatului la libertate. Trecerea de la rau la bine se face prin staruinta continua in care te sustine necontenit Harul. O astfel de schimbare inseamna inviere moral-spirituala. Prin puterea Harului, prin pocainta si marturisire, ne eliberam si primim Imparatia lui Dumnezeu care este Iubire, Adevar si Intelepciune.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Pastele la romani", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru Paste, Arta culinara / Carte de bucate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Pastele la romani prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pastele la romani" este de 23.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-513-1644
Pagini: 100
Format: 19 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pastele la romani : Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru postul mare

Produse similare si recomandari

La Pasti
George Toparceanu
6.00 RON
Meniuri de Paste
Victoria Paduret
5.90 RON
Iepurasul de Paste
Ioana Diaconu
8.00 RON
Pastile pentru pitici. Carte de colorat
Alice Nichita, Mihaela Vasiliu
5.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pastele la romani : Povestea cosului sfintit de Paste. Noi retete pentru postul mare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter