Pasiunea zborului

Pasiunea zborului

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: El si Ea. Volumul 870

Recenzie Pasiunea zborului

Chris Mallory il intalneste pe maiorul de aviatie Dan McCord, instructorul ei la scoala de piloti de incercare. Pasiunea coplesitoare, magica, pentru zbor este impartasita de amandoi.

Prima femeie pilot de incercare intr-o lume dominata de barbati, Chris trebuie sa invinga multe prejudecati, dragostea pentru Dan, impartasita, o ajuta sa depaseasca toate obstacolele, inclusiv urmarile unui accident.

Cartea "Pasiunea zborului" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Erica Spindler si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Pasiunea zborului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pasiunea zborului" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-715-3
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pasiunea zborului

Produse similare si recomandari

Ora zero
Joseph Finder
28.00 RON
UN SARUT FURAT
Debra Dixon
8.00 RON
Iubire inocenta
Anna Murray
8.00 RON
Fata in albastru
Susan Gayle
7.00 RON
Pasiune mistuitoare
Karen Reynolds
9.00 RON
Dragostea vietii mele
Marie Louise Fischer
16.00 RON
Logodnic sub acoperire
Roberta Michels
7.00 RON
Cutia din lemn de trandafir
Danielle Barlette
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pasiunea zborului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Erica Spindler

Pe langa "Pasiunea zborului", autorul Erica Spindler a publicat si Marea asteptare, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter