Pasi pe nisip

Pasi pe nisip

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pasi pe nisip

Abbie Fox nu şi-a mai văzut tatăl şi pe cele două surori mai mici de aproape doi ani, timp în care a călătorit în jurul lumii şi a gustat din plin viaţa, dar nu şi dragostea. Dar acum Lily, cea mai mică dintre surori, îi trimite lui Abbie e-mailuri urgente, implorând-o să se întoarcă acasă, în Nantucket. Sora mijlocie, Emma, este distrusă emoţional după pierderea slujbei, la care s-a adăugat faptul că logodnicul ei a rupt, şocant si neaşteptat, relaţia.

Pe de altă parte, Lily este profund îngrijorată că Marina, frumoasa şi enigmatica femeie care a închiriat casa de oaspeţi, are de gând să-l cucerească pe tatăl văduv al fetelor. Surorile Fox au fost mereu alături în momentele de cumpănă ale familiei, dar acum realizează că trebuie să acorde mai multă atentie propriului viitor.

Pe parcursul verii, vieţile surorilor vor suferi transformări personale profunde si imprevizibile, care le vor determina să facă alegeri surprinzătoare si să îsi dea seama că dragostea poate vindeca si cele mai adânci răni sufletesti.

Nancy Thayer are un master în literatură engleză de la Universitatea din Missouri. Este autoarea a peste douăzeci de romane care au ocupat primele pozitii în topul bestsellerurilor din The New York Times si au fost traduse în mai multe limbi.

Cartea "Pasi pe nisip" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Nancy Thayer si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Pasi pe nisip prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pasi pe nisip" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-600-726-9
Pagini: 448
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pasi pe nisip

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pasi pe nisip. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nancy Thayer

Nancy Thayer a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Un zambet ca o zi de primavara, Pasi pe nisip, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter