Particulele elementare (Top 10)

Particulele elementare (Top 10)

Editura Polirom
Editia: 2
16,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Particulele elementare (Top 10)

Romanul Particulele elementare, tradus in peste douazeci si cinci de limbi si recompensat chiar in anul aparitiei cu Prix Novembre, ilustreaza admirabil criza existentiala si sentimentala a omului contemporan.

Urmarind in paralel destinele a doi frati vitregi cu personalitati si stiluri de viata diferite, Houellebecq denunta esecul a doua moduri de a trai – cel spiritual si cel senzorial. Singura solutie pentru salvarea unei umanitati ce aluneca treptat in solitudine, indiferenta si cruzime pare a fi o mutatie radicala, de ordin gene-tic, a individului.

"Desigur, nici asta nu era o soluţie. Obişnuiţii localurilor pentru cupluri, bărbaţi şi femei, renunţa rapid la căutarea plăcerii (care cere fineţe, sen?; sibilitate, răbdare), pentru o activitate..." Continuare...

"Automotorul pentru Crecy-la-Chapelle fusese înlocuit cu un tren local. Şi satul se schimbase mult. Michel se opri în piaţa Gării, privi surprins înjur. Un supermagazin Casino apăruse..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Particulele elementare (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura franceza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Michel Houellebecq si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Particulele elementare (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Particulele elementare (Top 10)" este de 16.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2559-8
Pagini: 348
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Particulele elementare (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Particulele elementare (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michel Houellebecq

Michel Houellebecq a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Harta si teritoriul, Inamici publici, Platforma (Top 10) : Editia a II - a, Posibilitatea unei insule.

Top 10+

Particulele elementare (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter