Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului

Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului

Lucrarea Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului asupra careia ne referim abordeaza un subiect de o deosebita importanta si actualitate pentru dreptul romanesc, cu numeroase implicatii teoretice si cu o stringenta aplicabilitate practica si, in acelasi timp, si pentru ordinea juridica comunitara, atat in prezent cat si pentru viitor.

Ca o privire generala de fond, remarcam faptul ca lucrarea Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului trateaza aspectele teoretice si practice ale unei problematici complexe, autoarea dand dovada unei logici excelente insotita de o mare rigoare si acuratete stiintifica.

Afirmam cu toata convingerea ca lucrarea Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului asupra careia ne referim reprezinta o cercetare ambitioasa a institutiei raspunderii juridice in dreptul mediului, realizata cu o competenta ce onoreaza calitatea de cadru didactic a autoarei ei, constituind un important instrument de lucru pentru cei care au preocupari in domeniul protectiei mediului inconjurator.

Cartea "Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Dreptul mediului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Andrada Mihaela Trusca si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-856-8
Pagini: 270
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dreptul mediului , particularitati , raspundere juridica

Pret Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului

Produse similare si recomandari

Legislatia mediului
Acostioaei Constantin
11.90 RON
Dictionar de dreptul mediului
Ciprian Raul Romitan
17.44 15.70 RON
Dreptul mediului
Valentin-Stelian Badescu
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Andrada Mihaela Trusca

Deocamdata in afara de "Particularitatile raspunderii juridice in dreptul mediului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Andrada Mihaela Trusca.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter