Parohia

Parohia

19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Parohia

Parohia este monografia bizara a unei asezari imaginare din anii tragici si grotesti ai unei dictaturi agonizante si totodata un fals, ironic bildungsroman. Satul e vazut prin ochii unui antierou care refuza sa se maturizeze, un soi de adolescent de 30 de ani, indragostit de halucinata Ninia – o fata misterioasa, mereu insotita de un cortegiu de creaturi stranii, animale fara nume, ce sfideaza orice taxonomie.

Textul inconfundabil al lui Dan Coman imbina prozaismul notatiei realiste si lirismul unui imaginar fantasmatic ce irumpe intempestiv din miezul cotidianului banal, amesteca intr-o formula senzationala cruzimea si duiosia, sarja si fantezia, neverosimilul vietii reale si veracitatea „irealitatii imediate”.

Cartea "Parohia" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dan Coman si a fost publicata de editura Cartea Romaneasca. Se poate cumpara cartea Parohia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Parohia" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-23-2955-9
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Parohia

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Parohia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dan Coman

Dan Coman a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Compania poetilor tineri in 100 de titluri, Irezistibil.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter