Parca te cunosc

Parca te cunosc

Editura Alcris
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Parca te cunosc

Ca strain, Flynn avea o singura imperfectiune: o coplesitoare obsesie pentru discretie. Danielle era intrigata — periculos de sexy, Flynn ii atrasese atentia nu doar din curiozitate profesionala de jurnalist. Mirosise un subiect; simtise pericolul. Dar cu cat se implica mai mult, era din ce in ce mai putin convinsa ca urmarea un articol si nu chiar pe Flynn! Oare era pe cale sa se indragosteasca de un barbat care n-avea suficienta incredere in ea nici cat sa-i dezvaluie numele de familie?

Cartea "Parca te cunosc" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kathy Rung si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Parca te cunosc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Parca te cunosc" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Parca te cunosc

Produse similare si recomandari

Ramai cu mine
Marcy Stewart
10.00 RON
Noi suntem zeite - Carte Postala
Alice Nastase
30.00 RON
Sa stii sa ierti
Marilyn Herr
9.00 RON
Costumul de majoreta
Lynn Erickson
10.00 RON
Provocare derutanta
Carole Dean
8.00 RON
Secretul doctorului
Nicole Brooks
5.00 RON
Un sarut pe furtuna
Eleanor Woods
7.00 RON
Primul pas spre iubire
Marjorie Warby
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Parca te cunosc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kathy Rung

Pe langa "Parca te cunosc", autorul Kathy Rung a publicat si Suflet pereche, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter