Paracelsus - viata si invatatura

Paracelsus - viata si invatatura

Editura Herald
Editia: 2
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Logos

Recenzie Paracelsus - viata si invatatura

Franz Hartmann, Viata lui Philippus Theophrastus Bombast de Hohenheim, cunoscut sub numele de Paracelsus si esenta invataturilor sale despre Cosmologie, Antropologie, Pneumatologie, Magie si Vrajitorie, Medicina, Alchimie si Astrologie, Filozofie si Teozofie

"Exista multe elemente care sa recomande lucrarea de fata. Ceea ce conteaza insa cel mai mult, esenta, scriitura in sine, confera valoarea reala si realul motiv pentru a o citi. Veti patrunde intr-o lume mistica, magica si veti afla lucruri interesante, provocati fiind de asemenea la deslusirea lor." - Violeta-Loredana Pascal, "PRwave.ro"

"Paracelsus nu este numai un medic, desi este unul dintre cei mai ilustri ai Evului Mediu. Paracelsus este un initiat. Are habar - si nu in mica masura - despre alchimie. Nu mai spun ca are si o viata extrem de palpitanta. Un asemenea op(us) ar fi circulat , cu doar doua ori trei secole in urma, ''pe sub mana''. Dar, astazi, pana si viata lui Paracelsus a devenit obiect de studiu." - Mihail Galatanu, "Calator"

"Medicină Toate funcţiile organice au la bază activitatea unui principiu universal de Viaţă. Acest principiu acţionează în toate formele - încet sau repede, perceptibil sau..." Continuare...

"Magie şi vrăjitorie în măsura în care o artă sau o ştiinţă este pierdută sau uitată, însuşi numele ei va fi greşit înţeles, greşit aplicat şi, în cele..." Continuare...

Cartea "Paracelsus - viata si invatatura" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Franz Hartmann si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Paracelsus - viata si invatatura prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Paracelsus - viata si invatatura" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-274-9
Pagini: 266
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Paracelsus - viata si invatatura

Produse similare si recomandari

Scrisori catre Dumnezeu
Rene Guitton
19.00 8.00 RON
Razboiul si Pacea interioara
Osho
27.00 9.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Paracelsus - viata si invatatura. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Franz Hartmann

Deocamdata in afara de "Paracelsus - viata si invatatura", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Franz Hartmann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter