Pana la capatul pamantului

Pana la capatul pamantului

Editura Polirom
39,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca Polirom. Proza XXI

Recenzie Pana la capatul pamantului

„O carte disperata care reuseste cumva sa nu provoace disperare, o carte despre moarte care se fixeaza cu incapatinare asupra vietii, Pina la capatul pamintului este, ca orice mare creatie literara, un act de generozitate, deschis tuturor posibilitatilor umane.” - The Washington Post

Plasat in contextul contemporan al confruntarilor dintre israelieni si palestinieni, Pina la capatul pamintului este o cutremuratoare poveste despre iubire si prietenie, in care istoria intervine mereu cu brutalitate in destinul indivizilor. Personajul central al cartii, Ora, o femeie proaspat despartita de sot, pleaca intr‑o excursie prelungita prin Israel, cu rucsacul in spate, insotita de iubitul ei din tinerete, Avram.

Pentru Ora excursia este insa mai degraba o fuga din realitate: fiul ei, Ofer, a plecat intr‑o misiune de lupta, iar femeia este convinsa ca atit timp cit ea nu afla nici o stire din lumea reala, baiatul ei este in siguranta. Pe parcursul excursiei, cei doi vechi iubiti rememoreaza si reconstruiesc ciudatul triunghi conjugal ce le‑a marcat destinul, precum si momentele de rascruce ale vietii lor intr‑o lume unde razboiul pare a fi o realitate permanenta.

"El a oftat din adâncul inimii, iar ea a întins un picior, atingându talpa, gest menit să-1 încurajeze şi să-1 liniştească. Aproape toat-noaptea stătuseră întinşi..." Continuare...

"Dimineaţa următoare, in pauza de la ora zece, Avram s-a M în pinul uriaş din curtea şcolii, şi-a pus mâinile în dreptujUrcat ca şi cum ar fi vorbit printr-un megafon şi i-a..." Continuare...

Cartea "Pana la capatul pamantului" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de David Grossman si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Pana la capatul pamantului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pana la capatul pamantului" este de 39.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2394-5
Pagini: 601
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pana la capatul pamantului

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pana la capatul pamantului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

David Grossman

Pe langa "Pana la capatul pamantului", autorul David Grossman a publicat si Vezi mai jos : dragostea, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter