Pamant neimblanzit

Pamant neimblanzit

Editura Univers
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pamant neimblanzit

Cea mai recentă carte semnată de Jhumpa Lahiri, autoare premiată cu Premiul Pulitzer pentru ficţiune, poartă cititorul din Cambridge şi Seattle până în India şi Thailanda, într-o serie de nuvele încheiată cu un microman. Tema acestor istorii, ca şi a primelor ei cărţi, Interpret de maladii şi Porecla, este diferenţa: lumea familiilor care au decis să se mute în America, în exiluri voluntare sau forţate de împrejurări, cu tradiţii şi obiceiuri diferite de cele americane, cu un întreg mod de viaţă care tinde să dispară în uitare.

Copiii şi nepoţii celor veniţi de pe alt continent, în urmă cu zeci de ani, aproape că nu mai au nici o legătură cu lumea părinţilor lor; dezrădăcinarea nu mai este evidentă. Cu toate acestea, poveştile de viaţă descrise în carte poartă întreaga încărcătură, uneori violentă, alteori tristă, a condiţiei de emigrant.

Cartea "Pamant neimblanzit" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jhumpa Lahiri si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Pamant neimblanzit prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pamant neimblanzit" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-99931-13-48-5
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pamant neimblanzit

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pamant neimblanzit. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jhumpa Lahiri

Deocamdata in afara de "Pamant neimblanzit", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jhumpa Lahiri.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter