Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2

Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Oksa Pollock

Recenzie Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2

Gus a dispărut! Cel mai bun prieten al Oksei s-a pierdut ca prin farmec, undeva în impunătorul colegiu londonez Sf. Proximus. Oksa nu mai găseşte decât telefonul lui mobil, căzut pe podeaua unei săli de clasă. În memoria telefonului, o fotografie neclară, portretul unei femei straniu de familiare. Cine este ea? Şi ce s-a întâmplat cu Gus?

Pornită în căutarea adevărului, Oksa va afla secrete de familie periculoase, păstrate cu mare grijă de Refugiaţii din Edefia. Pentru a-şi salva prietenul, ea nu va ezita să se îmbarce într-o nouă aventură, intrând într-o lume magică aflată sub stăpânirea Maleficelor şi în care încercările neobişnuite nu-i vor ocoli pe Refugiaţi.

Ajutată de familia şi de prietenii ei, de irezistibilii Sisizurlii şi de friguroasa Ghicitoare, va găsi oare Tânăra Binevoitoare unica ieşire din Pădurea rătăciţilor?

Atenţie, carte magică! După ce veţi face cunoştinţă cu Oksa, nu vă veţi mai putea despărţi de ea, de formidabila familie Pollock şi de creaturile simpatice şi extravagante ca Indolentul, Getorixul, Sisizurliii şi Balanso-Goarnele.

Cartea "Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anne Plichota, Cendrine Wolf, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-724-333-1
Pagini: 352
Format: 15,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Anne Plichota

Pe langa "Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2", autorul Anne Plichota a publicat si Taramul invizibil. Oksa Pollock Volumul I, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Cendrine Wolf

Pe langa "Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2", autorul Cendrine Wolf a publicat si Taramul invizibil. Oksa Pollock Volumul I, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Oksa Pollock

Padurea Ratacitilor. Oksa Pollock. Volumul 2
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter