Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei

Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei

79.80 71.82 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei

Cartea "Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Robert Winston si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei" este de 71.82 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pachet Misterele corpului uman + Misterele chimiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Winston

Robert Winston a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, De ce sunt unic?, Misterele chimiei, Misterele corpului uman : Prima mea enciclopedie de stiinţă.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter