Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei

Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei

Editura EuroPress
43,93 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Pleasure

Recenzie Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei

Probabil această carte te va supăra. Poate că te va face să te dezamăgeşti. Probabil că vei pierde cele mai dragi iluzii. Cu siguranţă te vei indispune, vei fi supărată, te vei înfuria sau vei râde. Nu este exclus că te vei căsători sau poate că invers, vei divorţa, citind-o. Aşa că, înainte de a da pagina, gândeşte-te bine, poate că nu merită să ştii atâtea lucruri despre bărbaţi.

În această carte bărbatul apare exact aşa cum este în realitate. Iar această privelişte nu este pentru cei cu psihicul slab. Anume din această cauză îţi mai repet: dacă ţii la iluziile tale, dacă vrei în continuare să crezi că bărbaţii sunt nişte copii mari, renunţă la această carte. Fă acelaşi lucru, dacă eşti convinsă că îi cunoşti pe bărbaţi.

Bărbatul ideal nu bea, nu fumează, nu pariază la curse, niciodată nu face reproşuri şi nu există.

Adevarul despre femei

Femeia este o fiinţă umană care pălăvrăgeşte, se îmbracă şi se dezbracă. - Voltaire

Practici eficiente de pick-up
Începător? Fii pe fază! Urmează cursul de iniţiere în ale pick-up-ului.
Primo. Cine eşti? Îţi doreşti ceva şi chiar obţii sau doar visezi şi colectezi frustrări?
Secundo. Ce ştii să faci? Procedee, tehnici şi metode… Te tentează? Citeşte.
Terţo. Rezultatul? Ţine minte, rezultatul nu poate fi decât unul de succes.

Pick-up – un model de comportament al omului de succes, dar şi o abordare bine gândită a comunicării cu persoanele de sex opus şi seducerea lor. Pentru aceasta ai nevoie de un maxim de informaţie utilă şi dexteritate.

„Deoarece bărbaţii erau cei care se pricepeau să scrie mai bine, femeile au fost acelea cărora li s-au atribuit toate nenorocirile din lume.” - Samuel Johnson

Femeile… sunt diferite. Sunt printre noi, ne vorbesc, îşi doresc ceva, cer ceva, oferă ceva, ne ceartă pentru şosetele aruncate peste tot şi ne calcă cămăşile, vorbesc încontinuu şi ne invadează băile cu sute de sticluţe viu colorate. Au pătruns adânc în viaţa noastră şi chiar dacă ne pare că ne-am obişnuit cu ele, întotdeauna reuşesc să ne surprindă. În fiece zi şi la orice oră.

Chiar şi cea pe care o ştii de o viaţă şi îi cunoşti toate obiceiurile e capabilă de unele chestii care te lăsă mască. Şi nu o face intenţionat, ci doar ca să-ţi trezească interesul, pentru că face parte din firea ei. Probabil, această capacitate de a se comporta ciudat în cele mai simple situaţii le este întipărită în codul ADN.

Cartea "Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei" a fost publicata in categoria Beletristica / ChickLit si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Sasha Sklear si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei" este de 43.93 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Pagini: 544
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei

Produse similare si recomandari

Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Casatorie din interes
Chris Manby
17.10 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pachet - Adevarul despre barbati + Adevarul despre femei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sasha Sklear

Sasha Sklear a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Adevarul despre barbati, Adevarul despre femei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter