Ovipui al nu-ştiu-cui

Ovipui al nu-ştiu-cui

Editura Aramis
9,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-679-661-6;Anul: 2009;Pagini: 32;Format: A4

Recenzie Ovipui al nu-ştiu-cui

Însoţiţi în permanenţă de o varietate de animale vesele şi gata să îi ajute pe cei mici, copiii sunt invitaţi la o plimbare interesantă prin lumea cifrelor şi a cuvintelor, pe cărările tainelor naturii şi în atelierele în care îşi pot crea singuri jucării. Punându-le la încercare simţul practic, cunoştinţele şi abilităţile dobândite, cartea incită curiozitatea micilor cercetători. Într- o lume în care natura abia reuşeşte să respire sub ameninţarea actelor iresponsabile, activităţile sugerate îşi propun să confere preşcolarilor modelul de atitudine ecologică matură.

Cartea "Ovipui al nu-ştiu-cui" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Liuba Kosa, SElia Pelinaru, Iuliana Hosu, Tatiana Petcu, Georgeta Ionescu, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Ovipui al nu-ştiu-cui prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ovipui al nu-ştiu-cui" este de 9.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ovipui al nu-ştiu-cui

Produse similare si recomandari

Maxi Pista
50.01 RON
Ultimul orc
Silvana De Mari
40.99 RON
Invat antonimele
Editura Prut
35.00 RON
Furnica si porumbita
Lev Nikolaevici Tolstoi
8.00 RON
Orientare in spatiu
colectiv Aramis
17.40 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ovipui al nu-ştiu-cui. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liuba Kosa

Liuba Kosa a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Padurea, Poezii desenate gradinita. Partea a II-a, Poezii desenate gradinita. Partea I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

SElia Pelinaru

SElia Pelinaru a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Padurea, Poezii desenate gradinita. Partea a II-a, Poezii desenate gradinita. Partea I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Iuliana Hosu

Iuliana Hosu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Padurea, Poezii desenate gradinita. Partea a II-a, Poezii desenate gradinita. Partea I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Tatiana Petcu

Pe langa "Ovipui al nu-ştiu-cui", autorul Tatiana Petcu a publicat si Poezii desenate gradinita. Partea a II-a.

Georgeta Ionescu

Deocamdata in afara de "Ovipui al nu-ştiu-cui", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Georgeta Ionescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter